Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fotoşop aşkı

"Fotoşopu seviyorum, kimseyi de ilgilendirmez. Zaten artık herkes yaptırıyor... Neden benimle uğraşıyorsunuz. Ben kendimle barışık bir insanım. Tabii benim hakkımda yazacak başka hiçbir şey bulamıyorlar, fotoşopu yazıyorlar..."
Sibel Can'a ait bu açıklama...
Dünyada en çok kilo verme haberi çıkan sanatçı Sibel Can olabilir mi? Araştırmak lazım. Daha önce de yazdım, bir kere de 'kilo aldı' haberi çıksın yahu! Olay öyle bir boyuta geldi ki, artık Sibel Can'ın albüm tanıtımları bile verdiği kilolar üzerinden gidiyor.
Halbuki 'hit' bir şarkı çıkarsa unutulacak fazla kiloları. Yok mu bu ülkede Sibel Can gibi müthiş bir sese, 'hit' şarkı verecek söz yazarı?
Belki de kilo verme haberlerinin çoğu asparagas! Baksanıza Sibel Can fotoşoplu fotoğraflarını o kadar çok benimsemiş ki, "Fotoşopu seviyorum, kimseyi de ilgilendirmez" diyor.
İlginç bir ifade değil mi?
"Büyük bir aşk yaşıyoruz, kimseyi ilgilendirmez" klişesi gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA