Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ataman'ın eski nişanlısı, Aybaba'nın eski sevgilisi...

Ünlü basketbol koçu Ergin Ataman'ın ikizlerinin annesi Hale Ataman'dan boşanmasına sebep olarak; sevgilisi Didem Kaymaz gösterilmişti.
Ancak Kaymaz, "Evet Ataman'la ilişkim vardı ama o beni de aldattı" deyip; ünlü koçun, spor spikeri Berfu Haşıoğlu ile aşk yaşadığını açıklayınca, kafalar iyice karışmıştı.

AYBABA CİP ALDI
Hatta Kaymaz'ın, Ataman'ı Haşıoğlu'yla yemekte bastığı; bu olay basına yansıyınca da Ataman'ın Ülkerspor'daki görevinden istifa etmek zorunda kaldığı haberleri de çıkmıştı.
Ataman daha sonra Haşıoğlu ile Reina'da objektiflere yakalanınca "Benim gizlim saklım yok, her şeyim ortada" dedi ve çok geçmeden yeni sevgilisiyle nişanlandı.
Tarihler 2010'u gösterdiğinde ise gazeteler, Samet Aybaba'nın Berfu Haşıoğlu'na lüks bir cip hediye ettiğini yazdı.
Evet, evli iki çocuk babası Aybaba ve Haşıoğlu yeni bir aşka yelken açmışlardı.
Magazin kulislerinde ise Ataman'ın bu ilişkiye çok kızdığı, kıskançlık krizlerine girdiği ve Haşıoğlu'nu hala unutamadığı dedikoduları konuşuluyordu.
Ama Ataman çok kısa bir süre sonra Akatlar Club Sporium'un kurumsal iletişim müdürü Berna Uçkun'la evlenerek herkesi bir kez daha şaşırttı.
Aybaba ile Haşıoğlu'nun ilişkisi ise zaman içerisinde sona erdi.
Tarihi başarılar kazanan Beşiktaş'ın basketbol takımı, bu yıl da Ergin Ataman'a emanet. Futbol takımını ise Samet Aybaba çalıştıracak.

AYNI ÇATI ALTINDA
Hayat tesadüflerle dolu... Bir dönem aynı kadına aşık olan iki antrenör şimdi aynı çatı altında çalışacak.
Tabii ki bu tesadüf, işin magazin tarafı.
Ataman ve Aybaba'nın araları iyi olmasa bile, profesyonellik gereği Beşiktaş'ın başarısı için mücadele edecekler.
Birbirlerinin maçlarına giderler mi acaba? Bir de Haşıoğlu, Ataman ve Aybaba'yı programına davet ediyormuş!
Reyting rekoru kırar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA