Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Birini öldüreceksen arabayla ez!

İstanbul'da Sude Sarıoğlu (10) karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta geçen ehliyetsiz sürücü Hamza H.'nin (17) kullandığı aracın altında kaldı. Küçük kızın omuz ve bacak kemikleri tamamen kırıldı, kopan bacağı ise ameliyat edildi. Sude'nin durumu ciddiyetini koruyor.
110 kilometre hız yaptığı ve kazadan sonra durmayıp kaçtığı tespit edilen Hamza H. İse, savcılık talimatıyla serbest kaldı...

ARKAN SAĞLAMSA...
Ehliyeti yok, kırmızı ışıkta geçiyor, 110 km hızla zavallı kıza çarpıyor, kaçıyor ve savcı serbest bırakıyor!
Yoruma gerek yok aslında...
Burası Türkiye, adalete güvenin kalmadığı ülke.
Bu kararla topluma verilmek istenen mesaj da şu galiba: Birini öldürmeyi kafaya koyduysanız arabayla ezin, sorun yaşamazsınız!
Zaman'da çıkan habere göre mağdur aileye yardım etmek istediğini iddia eden Hamza H.'nin dayısı Hüseyin Akıncı "İl sağlık müdürünü bile devreye koyduk, aile yanaşmadılar" demiş.
İl sağlık müdürünü devreye sokacak kadar arkası sağlam demek ki! Bize de şu soruyu sormak kalıyor: Hamza H. acaba kimin oğlu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA