Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tatlıses'e kebapçı değil müzik lazım

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Kebap'ı Türkiye genelinde 25 şubeye çıkarmak için kolları sıvamış... Robert De Niro'nun da restoran zinciri var, sanatçıların parasını değerlendirmek en doğal hakkı tabii.
Hele hele Tatlıses gibi etrafında bakması gereken birçok insan olan bir sanatçı için ticaret yapmak kaçınılmaz! Ama Tatlıses'in kebapçıdan çok müziğe ihtiyacı var!
Elbette şu soruyu sormakta haklısınız: "Adam zor yürüyor, sahnelere mi dönmesini istiyorsun?"

OTURARAK SÖYLESİN
Sahnelere dönsün diye diretmiyorum fakat bir şekilde müzik yapmalı çünkü ona en büyük morali, müzik ve milyonların alkışları verecektir.
Arada kendisini yormayacak küçük konserler de verebilir. Kayahan mesela 10 yıldan fazla bir süredir oturarak konser veriyor.
Kendisini, hayat tarzını seversiniz ya da sevmezsiniz orası ayrı konu ama Tatlıses gibi müthiş bir ses daha Türkiye'ye gelmedi. Ne yazık ki, bu müthiş ses daha önce hep 'daha çok para' felsefesiyle şarkılarını söyledi. Eğer bu müthiş ses bir daha sahnelere dönerse de sünnet düğünlerinde değil senfoni orkestralarının önünde şarkı söylemeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA