Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazinde uzay açılımı

Kelebek yazarı Onur Baştürk; ünlü işadamı Durmuş Döven, uzay seyahatini 50 bin dolara yapınca, "95 bin dolara uzaya çıkacak Ahu Aysal kazıklandı mı?" diye yazmıştı. Dün yine Onur'un yazısından Aysal'ın 'SXC Lynx' uzay roketiyle 100 kilometre yüksekliğe çıkacağını, Döven'in ise roketle değil 'MIG 29' savaş uçağıyla yolculuk ettiğini; Aysal'ın roketinin stratosferi 60 kilometre aştığını, oysa Döven'in 'MIG 29'unun sadece 21 kilometreye kadar çıktığını falan öğrendik.

UZAY BİLİMİ MAGAZİNE GİRDİ
Bakar mısınız polemik konularına; 'stratosfer', 'SXC Lynx, MIG 29'u döver'! Aysal'ın yapacağı uzay yolculuğuyla birlikte magazinin gündemine savaş uçakları, roketler, uzay bilimi bile girdi. İyi de oldu bence.
İşte magazin böyle bir şey... Magazinin kapsama alanı çok ama çok geniş, hemen hemen her konu bir şekilde giriyor magazinin gündemine...
Keşke bir magazin eki Aysal'ı 'SXC Lynx' roketine, Döven'i de 'MIG 29'un içine illüstrasyonla yerleştirip, altına uçuş bilgilerini, teknik özelliklerini ve aradaki farkları yazıp 'Uzay Savaşları' başlığı atsaydı.
Benden söylemesi; magazin eklerini mizah dergisi formatına sokan, müthiş tiraj alır. Karikatürler ve illüstrasyonlarla zenginleştirilmiş magazin polemikleri tadından yenmez! Hem böyle olunca magazini kimse de eleştiremez, baskı yapamaz.
Olur da Kaynarca'nın çılgın istek mektubu dikkate alınıp magazin basınına baskı yapılırsa, baştan önlem almış oluruz!
Sonuçta yapılan iş mizah+magazin!
Kimse karışamaz! İsterseniz Kaynarca'nın çıplak karikatürünü çizin! Görüyorsunuz ya medyada çare tükenmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA