Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hülya Avşar'ı popodan uzak tutun

Hülya Avşar'ın, 'Yetenek Sizsiniz'in 4 yaşındaki sevimli yarışmacısı Baha'nın poposunu ısırırken söyledikleri ilginç: "Çabuk buraya gel, önüme yatacaksın. Yoksa ben çok kötü olacağım. İsmail (program ekibinden görevli) kucağına alıp yüzü koyun yatırsana önüme. Öpemiyorum, hastayım. (Ve uzun uzun ısırır) Al İsmail al, yoksa ben kendimi kaybedeceğim."
Popo için "Kendimi kaybedeceğim, kötü olacağım" gibi vurgulu ifadeler ilginç tabii ki!

ÇOCUK DAHA 4 YAŞINDA!
4 yaşındaki bir çocuğun poposu için kendisini kaybeden Hülya Avşar'da bir popo fetişizmi var mı, yok mu bilmem. Olup olmaması da önemli değil tabii. Sonuçta herkesin bir şeye tutkusu var.
Avşar daha önce de popo yüzünden kendisini kaybetti. Ricky Martin'in, 'Survivor'ın çılgın yarışmacısı Taner'in ve Tolga Karel'in de popolarını elledi, tokatladı falan filan... Şov dünyasında bunlar olağan şeyler. Ama 4 yaşındaki Baha'nın poposuna yapılanlara itirazım var. Bu, Avşar'ın Baha'yı ikinci ısırışı!
Tek bir sorum olacak: Baha'yı bir gün parkta bir amca poposundan ısırsa ne yapar? Büyük ihtimalle hemen Hülya Abla'sını hatırlar, her şeyi bir oyun sanır. Peki, o amca "'Hadi yarışalım, aç poponu" derse? Hanımlar, beyler; işte konu bu kadar hassas.
Evet, bizim kültürümüzde amcalara oğlunun pipisini göstermek, çocukların poposunu ısırmak vs. bir sevgi gösterisidir. Büyük ihtimalle Avşar'ın da niyeti budur.
Pedofil diye tabir edilen sapıkların da çocuklara en kolay yaklaşım tarzı budur.

PİPİYİ ÖPEN BABAYA...
Modern Batı ülkelerinde çocuk görüntüleri çok hasas bir konu. Bazen Facebook'a konan fotoğraf için bile aileden hesap soruluyor. 2010 yılında, Almanya'da yaşayan Mehmet E.'nin oğlunun pipisini öpmesi üzerine çocuk, bakıcı aileye verilmişti. Bunun gibi daha bir sürü örnek var.
Sadece 2008-2011 yılları arasında kaybolan çocuk sayısı 27 bini geçti. Kayıp çocukların 16 bin 289'u ise kız.
Bu çocuklar nasıl kaçırılıyor sanıyorsunuz? Eskiden şeker alıyorlardı, şimdi sapıklar internetten çizgi film izleyen çocukları tespit edip onlarla küçük bir çocuk gibi konuşacak kadar organizeler!
Bir gün gazetelerde şu haberi okursanız şaşırmayın: "Sapık 'Hadi Baha gibi poponu ısırayım' diyerek çocuğu kandırdı..."
Yani konu bu kadar hassas Hülya Hanım. Sizin bu yaptığınızı, yurt dışında yapanı bir daha ekrana çıkarmıyorlar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA