Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Vodafone Avrasya Maratonu büyüyor

Bir grup gazeteciyle Rio de Janeiro'ya gitmemizin bir diğer nedeni de Vodafone Football Club Türkiye 2012-2013 şampiyonu 'Begenym' takımının Copacabana plajında Brezilyalılar'la yapacağı maçı izlemekti.
Bizim genç amatör futbolcular, kumda oynamaya alışkın Brezilyalılar'ı ezip geçti!
Vodafone Football Club'un hamisi Pascal Nouma, kenarda maç izlerken dayanamayıp sahalara döndü.
Rio'da, Vodafone'un Bireysel Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı ile de görüşme fırsatım oldu. Hindistan'dan Çek Cumhuriyeti'ne kadar birçok farklı ülkede yöneticilik yapan Kitapçı, yaratıcı fikirleri olan yeni nesil yöneticilerden biri.

AMATÖRE DESTEK
Kitapçı, sponsoru oldukları Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nu, dünyanın yedinci büyük maratonu yapmak istediklerini söyledi. Bu kolay bir iş değil ama Kitapçı'nın Avrasya Maratonu ile ilgili sürpriz projeleri var. Eğer onları hayata geçirirse, Türk sporu büyük prestij kazanacak.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vodafone Football Club ise çok geniş kitlelere ulaşmış. Sadece bu yıl, farklı illerden bin 355 amatör takım ve 11 bin futbolcu turnuvaya katılmış. Bu rakamlar başlı başına devasa bir futbol ligi demek...
Barcelona'dan Chelsea'ye kadar birçok kulübün alt yapı kadrolarının (U15) katıldığı Vodafone Evrenseki Kupası da emin adımlarla yoluna devam ediyormuş.
Özetle Kitapçı, Vodafone'un Türkiye'de spora katkı ve yatırımlarının artarak devam edeceğini söylüyor. Kitapçı ile GSM dünyasındaki yenilikleri de konuştuk.
Cepten internetin hayatımızın her alanına girdiğini belirten Kitapçı, Vodafone'un akıllı telefonlara indirilen 'avantaj cepte' aplikasyonuyla artık markaların kampanyalarına çok kolay ulaşıldığını söyledi.
Bu aplikasyon sayesinde Google Maps'e girdiğinizde, o an bulunduğunuz bölgedeki Vodafone üyesi sinemalar, restoranlar ve mağazaların yaptığı indirimler anından ekrana yansıyormuş.
Bu aplikasyonun bir kolaylığı da indirimden yararlanmak için yanınızda taşıdığınız birçok 'loyalty card'ı cep telefonunuza yükleyebilmeniz. Yani bir kafenin ya da mağazanın indirim kartlarını cepten kullanabiliyor, yanınızda taşımıyorsunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA