Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asena nereden çıktı?

Asena Erkin; 'bebek odasında buluşma' haberiyle ilgili "Ortada büyük bir yanlış anlaşılma var; orası bebek odası değil, tuvalet. İş için bir araya gelmiştik" dedi.
İnşallah bir yanlış anlaşılma vardır ama önce şu soruya yanıt arayalım: Berkay, iş görüşmesi için neden bebek odasında beklesin? İş görüşmesi yapacak başka yer mi yok?
tartışmalı pozisyonları yorumlarken "Oynat Uğur'cuğum" derdi. Bu yazı da biraz öyle olacak ama birinci sayfadaki fotoğrafa ağır çekimde bakalım: Berkay; bebek odasından çıkıyor, tam o anda Asena kadınlar tuvaletine doğru yürüyor.

NEDEN YÜRÜYOR?
Muhabirimiz Hakan Uç'un haberine göre olayın aslı şu: Asena, bebek odasına giriyor, beş dakika sonra Berkay giriyor ve kapı kilitleniyor. Kapıda bir görevli nöbet tutuyor.
Yarım saat sonra Asena, bebek odasından çıkıyor ve muhabiri görünce hızla kadınlar tuvaletine doğru yürüyor. Berkay da odadan çıkıp doğruca muhabirin üzerine yürüyor. Niye yürüyor?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA