Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ahu Yağtu ne yapmalı?

Ahu Yağtu-Cem Yılmaz çiftinin oğulları Kemal'in sürekli AVM'lerde görüntülenmesini eleştirmiştim. Elbette Kemal her gününü AVM'de geçirmiyordu ama çok sık AVM'lerde görüntüleniyordu. O yazı sadece Kemal için değil, tüm çocuklar için kaleme alınmıştı. AVM'ler hayatımızın bir parçası ama çocukların doğaya, parka daha çok ihtiyaçları var! Habertürk yazarı Esin Övet de bu konuya dikkat çekmişti.

GÖRÜŞ ALMALI!
Bu yazılardan sonra Yağtu, Vatan'dan Ayşe Kucuroğlu'na verdiği röportajda "Kemal ile doğada oyunlar oynuyoruz. Oğlumla gittiğimiz park ya da ormanda gazeteci olmadığı için AVM'ye gittiğimizde bu durum basında sanki orada yaşıyormuş gibi yansıtılıyor. "
Elbette Kemal de parka gidiyordur ama bu çok sık AVM'de görüntülendiği gerçeğini değiştirmez. Ben Yağtu'nun çocuğuyla ilgili çok titiz hareket eden modern bir anne olduğuna inanıyorum. Belki Yağtu, 'celebirty kids' kavramıyla ilgili uzmanlardan görüş alabilir. Özellikle Hollywood'da çok dikkat edilen bir konu bu. Orada ünlüler çocuklarıyla birilikte çizdikleri imaja da önem veriyorlar! Çocuklarıyla ilgili çıkacak haberlerde davranışlarına ve görüntülerine dikkat ediyorlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA