Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cüneyt Bond!

Hürriyet'ten İzzet Çapa'ya konuşan Cüneyt Arkın, yıllar önce 'James Bond' rolünü kabul etmediğini açıkladı: "Adamlar buraya kadar geldiler ama ben sıcak bakmadım. Benim yerime de Roger Moore'u 'Bond' yaptılar... Hollywood'da özel hayat falan kalmıyor. Ne istediğin gibi gezebiliyorsun ne de dostlarla bir-iki laf edebiliyorsun..."
Elbette Arkın büyük bir aksiyon yıldızıydı. Ancak 'James Bond' da en başarılı sinema serisi, bir fenomen. Sinema dünyasında 'Bond'u oynayacak aktörü seçmek, Başbakan seçmek gibi bir şey. Yani 'Bond' için Arkın'ı düşünmeleri kafamı karıştırdı.
Arkın, İngiltere'ye yerleşseydi kaç yılda İngilizce'yi sökecekti? Hadi söktü, diyalogları ezberledi diyelim ya aksan sorunu ne olacak? Bir de daha önce Sean Connery'nin oynadığı 'Bond' gibi fenomen bir karakter için Arkın gibi dünyada tanınmamış bir oyuncuyu neden tercih etsinler? Arkın hayatının fırsatını yakalamış, 'İlle de memleketim' demiş.
Acaba Arkın, 'Bond' rolü teklifini yanlış hatırlıyor olabilir mi ya da bu olayı gerçekliğe zarar verecek derecede abartılı anlatmış olabilir mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA