Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe'de otorite eksikliği

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu, koşmadığı için takım arkadaşı Emenike'ye kızdı. Yetmedi, karşılaşmanın 22'nci dakikasında teknik direktör İsmail Kartal'ın yanına giderek "Emenike yüzünden neredeyse stopere kadar gelmek zorunda kalıyorum.
Önde baskı yapmıyor" diye dert yandı.
Dakikalar 65'i gösterdiğinde ise bu kez Sow ile Diego Ribas tartıştı. Kaleyi karşıdan gören bir noktadan şut çeken ve Sow'a pas atmayan Diego, bu pozisyondan sonra Sow'dan tepki gördü. Emenike, pozisyondan sonra uzun süre tartışan ve bu tartışma sonrası morali bozulan Diego'nun yanına gelerek onu teselli etti.
Bu iki olay, Fenerbahçe'de otorite boşluğu olduğunun göstergesi. Daha önce hazırlık maçlarından sonra basın toplantılarında yaptığı açıklamalardan yola çıkarak, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın güven vermediğini yazmıştım. Çünkü yanlış anlaşılmalara yol açacak gaflara imza atıyordu.

YANAL OLSAYDI...
Kartal, kulübede de güven vermiyor; Yanal olsaydı futbolcular arasında bu tarz tartışmalar yaşanır mıydı?
Belki bu eleştiriler Trabzonspor deplasmanında alınan 1 puanın ardından ağır gelebilir. Ama görünen köy de kılavuz istemez.
Kartal'dan beklenen şey; Yanal'ın çok adamlı, coşkulu hücum futbolunu biraz daha güvenli sulara çekmesiydi.
Ancak Kartal, takımı geri vitese aldı; Aykut Kocaman'ın bir gol atıp geriye yaslandığı, sıkıcı defansif futboluna dönüş yaptı. Üstelik bunu Emenike ve Sow'u birlikte oynatarak başardı. Fenerbahçe'nin yaşlı bir takım olduğu da unutulmamalı. Sarı lacivertli taraftarları sıkıntılı günler bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA