Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Geçen Asena Erkin'i gördüm...

Beşiktaş'ta evin önünde oğlumun servisinin gelmesini beklerken, yanımdan Ferrari'siyle Asena Erkin geçti. Yanındaki kız arkadaşıyla, sıkışık trafikte koyu bir sohbete dalmışlardı. İçimden "Vay be, hayat Asena'ya güzel" dedim…
Okul servisini bekliyorum ya, aklıma 'Asena Erkin'in çocuğu var mıydı?' sorusu takıldı. Aklıma hiç çocuklu bir fotoğraf karesi gelmedi. Ee bizim de foto magazin hafızamız var!
Bergüzar Korel, Ahu Yağtu, Pınar Altuğ'un Bebek Parkı'nda çocuklarıyla oynarken çekilmiş fotoğrafları gözümün önünden geçti ama Asena'ya dair hiçbir kare hatırlamadım. Oysa çocuğu olduğunu biliyorum.
Sonra Google'a girdim... Evet, Asena'nın Çınar adında bir oğlu vardı ama enteresandır; Çınar hep babasının kucağındayken görüntülenmiş. Asena'nın kucağında veya yanında falan çok az görüntülenmiş.
Elbette herkes evladına dilediği gibi bakar ama Asena sanki oğluna bakıcıların bakmasını daha çok tercih ediyor gibi... Ya da medyada bir anneden çok; özgür, cool kadın imajı çizmeye çalışıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA