Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gülben Çelik

Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in düğününü, herkes gibi medya da Instagram'dan takip etti. Artık moda böyle; ünlüler muhabir gibi çalışıyor, çektikleri fotoğrafların altına mesaj yazıp Instagram'da ya da Twitter'da paylaşıyorlar. Düğün fotoğraflarında, ünlü çiftin yanı sıra nikah töreninin yapıldığı İzmir Selçuk'a bağlı Şirince'nin güzelliği de dikkat çekti.
Şirince, romantizmin yeni merkezi olabilir. Ünlülerin, evlenmek için artık Paris'e, New York'a gitmesine gerek kalmayabilir. Amaç, herkesten uzak sakin bir tören yapmak değil mi zaten?

KADINLAR KIZDI
Peki, biz Ergen'e artık Gülben Çelik mi yoksa Gülben Ergen Çelik mi diyeceğiz? Gülben Ergen'in Instagram hesabında 'Soyadı, artık soyadım; Çelik...' diye bir mesajı var. Yani Ergen soyadı tarihe karışmış gibi; ben mi yanılıyorum?
Artık kadınlar evlenirken kızlık soyadlarından vazgeçmiyor, hatta kocalarının soyadını hiç almayanlar var. Bu bir anlamda kadının, 'Ben de bir bireyim' ve 'Güçlüyüm' deme biçimi. Ancak son dönemde ünlülerde, kendi soyadından vazgeçme trendi var. Öyle ki, Bade İşçil'in menajeri gazeteleri arayıp "Neden İşçil yazıyorsunuz, artık soyadı Süalp" diyor. Sadettin Saran'ın eşi, sosyetenin diş hekimi Emek Külür de soyadını Saran olarak yazmayan gazetecilere kızıyor.
Peki ünlülerin soyadlarından vazgeçmesi, aşkın gücünü mü temsil ediyor yoksa 'Artık evliğim kariyerimden önce gelir' mesajı mı veriliyor? Cevabı zor bir soru ama Gülben Ergen'in yıllarca emek harcayarak markalaştırdığı soyadından bu kadar kolay vazgeçmesi kadınların tepkisini çekti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA