Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fatih Terim'in büyük hatası

Otel odası basıp, takım arkadaşlarını döven, birinin ağzına silah dayayıp ölümle tehdit eden Gökhan Töre'nin mi, yoksa bu tehdidi aylar sonra medyaya açıklayan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın mı yanında yer alırsınız?
Eğer Fatih Terim'seniz kimsenin yapmadığını yapıp Töre'nin yanında durursunuz. Terim'e göre; bu olay anlatılmamalıydı, aile içinde kalmalıydı.
Terim kariyeri boyunca hep kimsenin cesaret edemediği riskli kararlar aldı. Onu Türk futbolunun en başarılı teknik direktörü yapan da bu özellikleri. Terim de her büyük teknik adam gibi ezberbozmaya programlanmış, abartılı bir egoya sahip. Ama Terim unutmasın; zirveye çıkanları bitiren de egodur.

ŞİMDİ PİŞMAN
Terim, Çalhanoğlu ve Toprak'ı Milli Takım'a çağırmayarak yanlış ata oynadı. Töre uğrunda risk alınacak bir yıldız değil; kişilik ve karakter olarak da yaptıkları ortada.
Çalhanoğlu, Almanlar'ın Milli Takım'a sokmak için peşinden koştuğu bir yıldız adayıydı ama o Türkiye'yi seçti. Eminim şu anda Mesut Özil'in izinde gitmediği için pişmandır.
Terim'in asıl hatası ise suç işlemiş birisinin yanında yer alması. Töre'ye başka bir ülkede hakkında ağır suçlamalarla davalar açılırdı.
Çalhanoğlu ve Toprak, olayı basına anlatarak en doğrusunu yaptılar. Bu iki futbolcunun, Milli Takım kampında Töre tarafından tekrar tehdit edilmeyeceği ne malum? Siz ağzınıza silah dayayan, döven bir adama güvenir misiniz? Ya tekrar delirirse ve bu sefer tetiği çekerse; Terim mi kurtaracak sizi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA