Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Deniz'in ölüm korkusu

Deniz Seki, önceki gün İstanbul'da saklandığı villanın bahçesinde polisleri görünce koşarak kaçmaya çalışmış.
O anı hayal edin; polis "Dur" diyor, o kaçmaya devam ediyor.
Tıpkı filmlerdeki gibi; Seki, son ana kadar kaçmaya devam etti ama neden?
Allah korusun Amerikan polisine denk gelseydi kaçarken vurulabilirdi de...
Seki, büyük ihtimalle 2.5 yıl, daha hapis yatacak. 2.5 yıl hayatını tehlikeye atarak kaçması ya da kanundan kaçan sanatçı imajıyla toplumun gözünde küçük düşmesine neden olacak kadar uzun süre değil aslında.
Ama o hep kaçtı, son altı ayda Çakal Carlos gibi sürekli adres değiştirdi.
Neden? Hiç sorulmuyor, tartışılmıyor ama Seki kokain bağımlılığından kurtuldu mu? Bırakması en zor bağımlılıklardan biri kokain. Bazılarına göre bu illetten hiç kurtuluş yok.

'İÇERİDE ÖLÜRÜM'!
Seki'nin sürekli kaçmasının nedeni; kokain bağımlılığı olabilir mi? İçeride bu illeti bulamayacak olması ya da bulma ihtimalinin çok az olması, Seki'yi sürekli kaçmaya iten bir neden olabilir mi? Önceki gün yakalandığında ilk söylediği söz şu olmuş: "Ben rahatsızım.
Suç işlemedim." 2009'da yedi ay hapis yatıp tahliye edilince ise ilk şunu söylemişti: "Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi."
Seki, rahatsız olduğunu söylüyorsa, kokain bağımlılığı hâlâ devam ediyor olabilir mi? İçeri girmek onun için 'ölüm gibiyse', bu da kokain bağımlılığından kaynaklanıyor olabilir mi?
Umarım bu soruların yanıtları 'Hayır' çıkar. Hâlâ bağımlısıysa, onu 'Bir daha cezaevine girersem ölürüm' diyecek kadar çok ama çok zor günler bekliyor. Allah yardımcısı olsun...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA