Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Victoria's Secret'ın sırrı

Yılbaşında saatler 00.00'ı gösterdiğinde dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de Victoria's Secret Fashion Show izlendi. Somera'nın analizine göre; şov, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan ikinci TV programı olmuş.
Ee modeller dünyanın en güzelleri, şov görkemli... Bu yıl meleklere 2014'e damgasını vuran şarkıcı Taylor Swift de eşlik edince, Victoria's Secret yine büyük ilgi çekti.

TAMAMEN VÜCUT İLLÜZYONU
Bu şovda elbette dünyanın en ünlü modelleri podyuma çıkıyor ama onların da bazı küçük hileleri var. Podyuma çıkmadan önce modellere; bir saati sadece vücutlarına olmak üzere, üç saati aşan bir süre makyaj yapılıyor.
Ünlü model Selita Ebanks vakti zamanında şu açıklamayı yapmıştı: "Bu şov, tamamen inanılmaz bir vücut illüzyonu yaratmakla ilgili. İnsanlar, kalçamda 20 kat makyaj olduğunun farkında bile değil!"
Farkında olsak da bir şey değişmez; insanoğlu illüzyonu ve hayali sever.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA