Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dövmecilerin nefret ettiği şekiller

Dövmeyi yaptırmak kolay ama sildirmek zor. Çabuk karar vermemek, ne istediğini bilmek önemli. Ülkemizde her yeni trend'de olduğu gibi dövmenin de sonradan görmeleri var.
Peki, dövmeciler müşterileri hakkında ne düşünüyor dersiniz?
İnternette ilginç haberleri ve esprili yazı diliyle dikkat çeken Playtuşu isimli sitenin editörleri; dövme sanatçıları Ilgın Özdoğan, Serkan Demirboğa, Barış Yeşilbaş ve Yelizcan Özcan'a küfrederek yaptıkları dövme modellerini sormuşlar.
İşte dövmecilerin en sevmediği, yaparken nefret ettikleri dövme modelleri: Sonsuzluk işaretinin her türevi, tüy, martı, özlü söz, ana-baba ismi, kral tacı, doğum tarihi, celebrity ve tribal dövmeler.
Dövme sanatçılarının keyifle yaptıkları modellerden bazıları ise şöyle: Geometrik dövmeler, ufacık olduğundan bundan dövme yapılmaz denen desenler, neo traditional tasarımlar, minimal esprisi olan işler, portreler, çocukluk dönemini hatırlatan modeller, robot dövmeleri, dönemlere ait sanat eserleri vs.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA