Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Röportaj isyanı

Geçtiğimiz hafta Cihangir'de bir barda arkadaşları ile buluşup sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu evine gitmeden önce kendisini bekleyen magazin muhabirlerinin yanına uğrayarak şu sitemde bulunmuş: "Size bir türlü anlatamıyorum. Ben, sokakta fotoğraf ve röportaj vermiyorum.
Birileri gözünden uyduruyor. Bırakın evime gideyim! Gecenin saat 03.00'ünde önüme çıkıp röportaj istiyorlar. Bu ne şimdi! Yorgun argın setten geliyorum, olacak iş değil."

HEM HAKLI, HEM HAKSIZ
İmirzalıoğlu isyanında hem haklı, hem haksız. Fotoğraflarının çekilmesine kızmamalı, bu dünyanın her yerinde böyle. Ünlülerin kamusal alanda fotoğrafları çekilir. Tabii, magazin muhabirleri de bu fotoğraf çekme işini abartmamalı, abuk-sabuk sorularla ünlüleri çileden çıkartmamalı. Fotoğrafını çekip gitmeli, sohbet edilecek samimi bir ortam varsa zaten sanatçılar kendiliğinden konuşuyor.
Gecenin 03.00'ünde sokak ortasında röportaj istemek, bırakın sanatçıyı normal vatandaşı bile çileden çıkarır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA