Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Winter is coming' İsmail

1991'de Londra'ya okumaya giderken oradaki akrabalar benden Grup Vitamin kaseti istemişti. Tam Türk pop müziğinin patlama dönemiydi, o yıllarda Türkiye'den yurt dışına kaset giderdi. Grup Vitamin; matraktı, farklıydı ve şarkıların çoğu tutmuştu. Ama 'İsmail' şarkısının yeri ayrıydı. Ulan 'İsmail' seni dinlerken ne gülmüştük.

KLİP ESKİYE GÖTÜRÜYOR
Grup Vitamin yeniden bir araya gelmiş. 'İsmail 2' klibini izlerken hem güldüm, hem de geçen yıllara bakıp hüzünlendim. Hayat kısa, yaşlanıyoruz be sevgili okur. Şu üç günlük dünyada üzmeyelim birbirimizi.
'İsmail 2' elbette 'Game of Thrones'un 'Winter is coming' sloganı gibi günümüze dair esprili göndermelerle dolu ama bu şarkıyı asıl değerli yapan; bizleri salça ekmek yediğimiz, mahalle maçları yaptığımız günlere götürmesi.
'İsmail 2' zaman makinesi gibi bir şarkı; izleyin mutlu olun. Ah keşke Gökhan Semiz de aramızda olsaydı, nur içinde yatsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA