Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şampiyonluğu hak etmiyorlar

Futbol kalitesinin yerlerde süründüğü, nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi izliyoruz. Sanrım bu cümle Süper Lig'i de özetlemeye yetiyor. Futboldan başka her şeyin konuşulduğu, futbolcuların günlük hayatta saldırıya uğradığı, otobüslerin kurşunlandığı, bomba ihbarlarının yapıldığı, basit kaleci hatalarının bile şikeyle suçlandığı kabus gibi bir ligde son viraja gelindi.

HERKES ELEŞTİRİYOR
İşin ironik tarafı; bu rezil futbol kültürünün doğmasına zemin hazırlayan yöneticisinden futbolcusuna, yorumcusuna kadar herkesin bu durumu eleştirmesi. Şampiyonluğa oynayan üç takım, şu anki berbat form durumlarıyla Hollanda, İtalya liglerinde oynasa küme düşer!
Kalitesiz ama aksiyonu, kavgası, tartışması bol Süper Lig; sadece maç görüntüsüz kahve muhabbetinin döndüğü futbol programlarına ve reklam geliri için öğlen maçlarını bile oynatmayan yayıncı kuruluşun işine yarar.
Ligi birinci bitiren bile şampiyonluğu hak etmeyecek. İşte futbolumuzun geldiği nokta bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA