Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz Yıldırım'ın filmi

Yer, Ülker Arena… Maç, Fenerbahçe- Bayern Münih… Fenerbahçe, 15 sayı farkla geride. Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki yeni anonsçusu Mertcan Bilici ise tecrübesiz, taraftarı bir türlü havaya sokup gerekli taraftar baskısını oluşturamıyor. O anda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mertcan'ı "Evladım bana bak" diye yanına çağırıp daha etkili anons yapmasını istiyor.

MAÇI KAZANDI
Ancak Yıldırım, Mertcan'ın anonslarından yine memnun kalmıyor ve mikrofonu alıp "Bu maçı kazanmak istiyorsak takımımızı daha güçlü desteklemeniz lazım… Takımın size ihtiyacı var" diyor ve salon bir anda coşuyor, tezahüratlardan hakemin düdük sesi bile duyulmaz hale geliyor.
Ve maçı Fenerbahçe kazanıyor.
Birçok Fenerbahçeli gibi benim de Yıldırım'ın başkan olarak hatalı gördüğüm birçok yönü var ama sadece Türkiye'ye değil; dünyada bile takımını bu kadar çok seven, hayatını ona adayan, onun için cezaevine bile giren bir başkan yok diye düşünüyorum.
Yıldırım birçok hataya da Fenerbahçe aşkı yüzünden imza attı. Yıldırım'ın filmlere konu olacak bir öyküsü var. İleride mutlaka bir Aziz Yıldırım filmi çekilecek.
O filmde bu anons sahnesi de mutlaka olmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA