Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Delibal'ın fragmanı

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı 'Delibal' filminin fragmanı dikkat çekici. Yıldırım Türker, acaba nasıl bir senaryo yazdı; merak etmiyor değiliz. Sıra dışı bir aşk öyküsü bizi bekliyor galiba. Ulusoy, filmde oynadığı 'Delibal' karakteriyle arıza bir aşığı canlandıracak gibi görünüyor. Fragmanda Ulusoy'un bateri sahnesi olunca herkesin aklına 'Whiplash' gelmesi doğal ama bu bir aşk filmi.

İMAJ YAKIŞMIŞ
Evlilik teklifi sahnesinde de Ulusoy'u Johnny Depp'e benzetenler var. Şimdilik şu yorumu yapabiliriz herhalde; fragman merak uyandırıyor, filmdeki aşkın karanlık tarafı merakı daha da artırıyor. Tuğutlu ile iyi bir ikili oluşturacağa benzeyen Ulusoy'a filmdeki imaj da yakışmış. 'Sadece dizilerde oynamakla olmaz, Ulusoy'un mutlaka sinemada da kendisini kanıtlaması gerekir' diye daha önce yazmıştım. 'Delibal' daha vizyona girmeden Ulusoy'un kariyerine olumlu bir etkide bulunacak gibi duruyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA