Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yine halkı aşağıladı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, AK Parti'nin yüzde 50 ile elde ettiği zaferin ardından 'Senin halini düşünmekten yorulduk, gerisini sen düşün kardeş' başlıklı bir yazı kaleme almış.
Özdil şöyle devam etmiş: "Yenilgi, eğitimdir. Ders almayı bilirsen eğer. Biz mesela... Tiyatroya gideceğiz. Eskisi gibi. Konsere gideceğiz. Her zamanki gibi. Bale seyredeceğiz. Resim sergisi gezeceğiz...
Kitap okuyacağız... Çalışacağız, üreteceğiz. Eğleneceğiz aynı zamanda. Yazları tatile gideceğiz...
Birer kadeh illa ki parlatacağız...
O ise... Yenilgiden ders almıyor.
Hayatından dört sene daha kaybetti, kazandığını sanıyor, seviniyor...
Bari çocuklarına yazık etme diyoruz.
Sana ne diyor. Ee, kendi bilir. Teklif var, ısrar yok. Kazanarak kaybettiğini öğrenecek."
En güzel içkiyi sen içersin, en güzel tatile sen çıkarsın, en çok kitabı sen okursun, en iyi aşkı sen yaşarsın...
Peki peki anladık, sen neymişsin be Yılmaz Abi! Özdil yine o bildik tavırla seçmeni aşağılamış. Bu yazı, tipik Ulusalcı seçmen profilini temsil ediyor. AK Parti seçmeni için 'Siz ne anlarsınız hayatı yaşamaktan, eğlenmekten' falan diyorlar ve rahatlıyorlar, kendilerini tatmin ediyorlar!
Ne yani AK Parti'den önce halkın tamamı sinemalarda, tiyatrolarda, sergilerde, bale-opera gösterilerinde mi geçiriyordu zamanını? Hep lüks otellerde mi tatil yapıyordu? Ya da Türk halkı; Yunan adalarında, Monaco'da, Londra'da gururla, keyifle para harcamaya ne zaman başladı? 2002'den önce ekonomi iyiydi, sosyal hayat süperdi de şimdi mi bozuldu?

BU KAFA KAYBEDER!
'Çalışacağız, üreteceğiz' ne demek? AK Parti seçmeni çalışmıyor, yan gelip yatıyor mu?
Kitap okuyan sadece CHP seçmeni mi? Alkol kullanan, türban takmayan AK Parti seçmeni yok mu? AK Parti'ye inşaat işçisinden holding sahibine, dincisinden ateistine her kesimden, her kültürden insan oy veriyor. AK Parti, 23 milyon oyu Mars'tan getirmiyor!
Ayrıca Yılmaz Özdil'in bahsettiği eğlenceleri dibine kadar yaşayan hergele muhafazakarlar da var bu ülkede! Hepsini geçtim; bu yazı, kullandığı oy üzerinden insanları aşağılamanın, kutuplaştırmanın daniskası değil mi?
Fazla uzatmaya da gerek yok.
Tipik seçim kaybetmenin hüznüyle yazılmış, halkı aşağılayan bir Yılmaz Özdil yazısı daha! Bu kafa daha çok seçim kaybettirir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA