Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Virüsü manitadan kapmış

Nejat İşler, yaşadığı sağlık sorunu yüzünden ölümden dönmüş, uzun süre tedavi görmüş ve bir parmağını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun yaşadığı sağlık sorunu, fazla alkol almasına bağlanmıştı. İşler, hem toplum tarafından, hem de dizi sektöründe çıkardığı arızalar yüzünden alkolik damgasını yemişti.
İşler, yazarlığa soyunduğu 'Gerçek Hesap Bu' adlı kitabında ilk defa, hastalığı bir kız yüzünden kaptığını ifade etti. İşler, kitabında hastalığıyla ilgili şöyle yazmış: "Acayip bir grip salgını vardı etrafta. Köyde henüz bir vaka mevcut değildi. Durumdan vazife çıkarıp bir manita vasıtasıyla ithal ettim virüsü."
Şimdi akla şu soru geliyor: Madem manitadan kaptığı virüs yüzünden ölümden döndü, parmağını kaybetti; niye bunu daha önce açıklamadı?
Niye hastalığının alkole bağlanmasına ses çıkarmadı? İşler'le aynı dünya görüşüne sahip değilim. Fikirlerini seversiniz ya da sevmezsiniz ama İşler enteresan biri. Kendini savunmaya gerek duymayacak kadar enteresan…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA