Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Konuşulanla değil, yapılanla selfie çekilir

Osmangazi Köprüsü'ndeki trafik, ulaşıma açıldığı günden bu yana ilk defa önceki akşam saatlerinde kilitlendi. Ramazan Bayramı'nı fırsat bilenler, Osmangazi Köprüsü'ne akın etti. Sağ şeritlerde durarak selfie çektirenler, ulaşımın durmasına neden oldu. Ulaşımın ücretsiz olduğu köprüde sağ şeritte durarak selfie çeken sürücülere 92 lira ceza kesildi...
Bir de bu köprüye ne gerek vardı diyenler oldu! Osmangazi Köprüsü açılalı birkaç gün oldu ama trafik yoğunluğu Boğaz Köprüsü'nü bile geçti. Evet, bu ilgide geçişlerin bedava olmasının da etkisi var ama paralı olduğunda da insanlar bu köprüyü kullanacak. İstanbul'da arabayla Boğaz'ı geçerken köprü yerine arabalı vapuru mu kullanıyoruz?
Osmangazi Köprüsü ile ilgili çok haber yapıldı, insanların sevgi gösterisinde bulunduğu videolar yayınlandı ama hiçbiri bu selfie haberi kadar durumu özetlemedi. İnsanlar köprüyle o kadar çok gurur duyuyor ki, arabalarını durdurup selfie çekiyorlar, bu yüzden trafik sıkışıyor ve selfie çekenlere ceza yazılıyor. Yok böyle bir ilgi! Türk halkının konuşanı değil yapanı tercih etmesinin sembolüdür bu köprü selfie'leri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA