Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Köprü altına düştü

Londra'da çekilen bu köprü altı fotoğrafında şişeyi kafasına çeken 16 yaşındaki genç, komşularının ihbarı üzerine polis tarafından aranıyor. Polis yaptığı üst aramasında gencin üzerinde uyuşturucu buluyor ve onu tutukluyor. Haberde bizi ilgilendiren kısım ise tutuklanan gencin, pop müziğin kraliçesi Madonna ve ünlü yönetmen Guy Ritchie'in oğlu Rocco Ritchie olması.
Tabii ki Rocco kefaletle serbest bırakıldı. Haber basına yansıyınca ünlü şarkıcı, "Oğlumu çok seviyorum.
Ona ihtiyacı olan desteği vermek için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Şu anda mahremiyetimize saygı duymanızı rica ediyorum" diye bir açıklama yapmış! Bunun mahremiyeti mi kalmış, çocuk köprü altına düşmüş yahu! Anne ve babasının boşanması Rocco'yu etkilemiş olabilir ama koskoca Madonna'nın oğlunun köprü altında keşlerle takılması ibretlik bir olay! Madonna da olsan çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işi aslında. Sonsuz maddi imkan ve en iyi eğitim verilse de bir çocuk bu hale düşebiliyor. Her şey yine anne ve babada bitiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA