Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Uludağ’a yıldız yağacak

Terör saldırılarıyla birlikte hep eğlence ve turizm sektöründe yaşanan krizi konuşuyoruz, negatif olaylardan bahsede bahsede yaşanan güzel gelişmeleri unutuyoruz.
Örneğin SELFY
Whitefest 2017 festivali, teröre inat Uludağ'da başladı. Üç hafta sürecek olan festivalde gençler hem pistlerde kayak ve karın keyfini yaşayacak, hem de ünlü şarkıcıların konserleriyle coşacak. Serdar Ortaç, Gülşen, Berkay, Hadise, Hande Yener, Hakan Altun, Serkan Kaya, Simge ve Erdem Kınay gibi birçok ünlü şarkıcı, gençleri coşturacak.
Festivalin DJ partileri de meşhur;
DJ Emrah Göktaş, DJ Hakan Kabil ve Percussion Tai gibi ünlü isimler, festival boyunca performans sergileyecek ve sınırsız eğlence sunacaklar.
Festivalin 'After Ski Party' albümü bile çıktı. 24 şehirden 90 üniversitenin öğrencileri ve tatilcilerle birlikte, festivale 15 bin kişinin katılması bekleniyor.
Özetle; teröre inat hayat Uludağ'da devam edecek.
Türk Telekom'un yeni gençlik yüzü Selfy ve ünlü tur operatörü Jolly Tur'un gençlik markası Unitravel'ı bu festivale yaptıkları destekten dolayı kutlamak gerek. İstanbul'daki eğlence mekanı işletmecileri müşteri gelmiyor diye yakınmak yerine insanların ilgisini çekecek festival ve aktiviteler düzenleyerek teröre yanıt vermeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA