Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ebru Şallı yalnız değilsin!

Sosyal medyada günlerdir Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf konuşuluyor. Şallı, fotoğrafın kendisine ait olmadığını söylüyor.
Fotoğrafı paylaşan yapımcı Erol Köse ise; Şallı'nın bu çıplak fotoğrafı birine DM (özel mesaj) atayım derken yanlışlıkla InstaStory'ye koyduğunu ve o pozda görünen telefon kılıfının, Şallı'nın Instagram'ındaki diğer pozlarında yer alan telefon kılıfı ile aynı olduğunu söylüyor.
Ee ne olacak şimdi, son sözü TÜBİTAK mı söyleyecek?
Yoksa Şallı, hacker kurbanı mı?
Daha önce de Arda Turan ile arasında geçen sosyal medya yazışmaları basına sızmış ve Şallı, Instagram adresinin hack'lendiğini açıklamıştı.
Son dönemde sosyal medya kazalarına hep Şallı'nın kurban gitmesi de enteresan! Nedir bu hacker'ların Şallı ile alıp veremediği!
Eğer Şallı hacker kurbanı ise yalnız değil; Jennifer Lawrence, Kate Upton, Scarlett Johansson, Emma Watson gibi dünyada birçok ünlünün çıplak fotoğrafları internete sızdırıldı.
Bazıları dikkatsizliklerinden, bazıları da hacker'ların organize saldırıların kurbanı oldu. Icloud'un hack'lenmesi birçok sanatçıyı zor durumda bıraktı.
Ebru Şallı dikkatsizliğinin kurbanı ise bu noktada da yalnız değil; eski Playboy güzeli Jenny McCarthy dişinde sorun olan oğlunun ağız fotoğrafları yerine yanlışlıkla sevgilisinin çektiği çıplak fotoğrafları dişçisine yollamıştı.
Hep ünlüler mi; bazen vatandaşlar da dikkatsiz davranabiliyor.
Edirne'de bir mahalle muhtarı, çıplak fotoğrafını WhatsApp'tan arkadaşı yerine mahallelilerle kurduğu gruba atınca ilçe karıştı. Olaya el koyan valilik, muhtarı geçici süreyle görevden aldı. Bursa Osmangazi'de bir lise müdürü, tam 203 lise müdürü ve müdür yardımcısının haberleşelim diye bulunduğu Okul Müdürleri Atama adlı WhatsApp grubuna çıplak fotoğrafını atınca açığa alınmıştı.
Özetle; bir hacker gerçekten isterse sizi her şekilde hack'ler! ICloud hack'lendi, daha ne olsun! Ya da dalgınlığınızın kurbanı olabilirsiniz. İster Ebru Şallı, ister bir muhtar olun; fotoğrafınızı paylaşırken iki kere düşünün! Hatta en iyisi özel fotoğraflarınızı cep telefonunuzda tutmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA