Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ya ateş etseydi...

TFF 1. Lig'de dün oynanan Denizlispor- Elazığspor maçında kameralar tribünleri gösterirken, Elazığsporlu bir taraftarın stadyuma silah soktuğu ortaya çıktı.
Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, "Ben bu konunun en yakın takipçisi olacağım. Türkiye'de statlarda tel örgüyü ilk kaldıran bir kulüp olarak bu görüntüler bize yakışmadı" dedi. Atilla'dan önce, stadyumda güvenliği sağlayan birimler ve Elazığspor yöneticileri açıklama yapmalıydı.
Eğer belinde silahı olan bu adam sivil polis değilse, ortada büyük bir skandal var demektir.
Bu gözler; tribünde sinirinden ayağındaki ayakkabısını, cep telefonunu, evinin anahtarını fırlatanlar gördü. Ya o adam hakeme, oyunculara kızıp sahaya ateş açsaydı? Ateş etmemesinin bir garantisi var mıydı? Dünyaya rezil olurduk, futbol tarihine geçerdik ve belki de UEFA'dan ceza alırdık.
Bu işte ihmali olanlardan hesap sorulmalı. Bu olayla da; tribünlerde güvenliği sağlayacağı iddia edilen Passolig'in, taraftara ekstra masraf ve seyirci sayısını azaltma dışında hiçbir işe yaramadığı bir kez daha anlaşıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA