Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asena’yı sevindirecek haber

Direk dansı, Uluslararası Spor Birliği tarafından resmen spor olarak kabul edildi. Direk dansının bir spor dalı olması için 11 yıldır mücadele veren Uluslararası Direk Sporları Federasyonu başkanı Katie Cotes, The Sun'a şöyle konuşmuş:
"2000'lerin başında insanlar direk dansını bir fitness sporu olarak yapmaya başladı ve bu artık bir seks ya da cinsellik utancı olmaktan çıktı. Gerçekten bir spor." Peki, bu spor dalının kuralları nasıl olacak? Takımlar kaç yabancı oynatacak? Mesela 11 Rus ya da Latin güzeliyle takım kurulursa direk dansı milli takımı bu işten zarar görür mü?
Sahi bizde direk dansını kim yapacak? Benim aklıma ilk şu magazin haberi geldi: 'Mahkemede tanık Cemre Kemer, 'Asena Atalay direk dansı yaptığında bayağı gündem olmuştu. O zaman evliydiler. Hatta Caner bile direk dansını denemişti. O kursa da Caner Erkin ile birlikte gittiklerini biliyorum' dedi. Davaya bakan hakim de isyan etti.' Asena ilk milli direk dansı sporcumuz olur herhalde. Bu spor için antrenörlük belgesi nereden alınacak? Yılmaz Vural da takım çalıştırabilecek mi? Direk dansı sporunun en zor tarafı da buna benzer soğuk esprilere maruz kalmak olacak.
Yoksa TV izlenme oranlarında, salona taraftar çekmede direk dansı hiç sıkıntı çekmez, zaten direk dansını gerçekten tutkuyla izleyen bir kitle var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA