Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Deniz çırılçıplak soyunacak

Bu yaz sadece 'küresel ısınma' değil Deniz Akkaya da terletecek! 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için ayakkabı markası Hotiç'le anlaşan Akkaya çırılçıplak poz verecek

Altı aydır boş durmuyor
Ünlü model Deniz Akkaya yine çok iddialı bir proje için kolları sıvadı. Son altı ayda önce bir iç çamaşırı firması için poz veren, ardından bir giyim markasının yüzü olan Akkaya, şimdi de ayakkabı ve çanta markası Hotiç'in ilkbahar-yaz koleksiyonu için çırılçıplak pozlar verecek! 2003 yılında da firmanın yüzü olan cesur manken; pozlar için 25 bin dolar alacak.

Yine Nihat Odabaşı çekecek
Akkaya'nın fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı çekecek. Katalog için 100 bin dolar bütçe ayıran Hotiç firması Odabaşı'na da 25 bin dolar ödeyecek. Firmanın sahibi Serdar Hotiç, 'son 500 yılın en sıcak yazı olacak' denilen 2007 yazının kataloğu için çok iddialı konuştu: Herkes bu fotoğrafları konuşacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA