Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Valdivieso ve Changa...

Doluca'nın düzenlediği 'İstanbul Kadeh Kaldırıyor Günleri' geçen hafta sona erdi. Ben de Doluca Kurumsal İletişim Direktörü Banu Liman ile Changa'da buluştum. Yemek boyunca, İstanbul'daki restoranlarda neden şarapların kadehte satılmadığını tartıştık. Sonuç yine 'sıfır'... Çünkü şarap açıldıktan sonra çabuk bozulan bir ürün ve Türkiye'de pahalı... Son zamanlarda restoranlarda dikkatimi çeken Şili şaraplarını da Banu Hanım'la konuştuk. Şili Devleti, şarap üreticilerini müthiş destekliyormuş. Bu yüzden Şili şarapları hem kaliteli, hem de ucuzmuş. Ben o gece, Valdivieso Cabernet Sevignon'u tattım, hoşuma gitti, Cabarnet sevenlere öneririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA