Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Herkes bu mekanı konuşacak!

Bu kış ne olacak diye tartışa durulsun, yeme-içme sektörü yatırıma tam gaz devam ediyor. 'Blackk'in ardından Boğaz manzarası, yemeği ve eğlencesi ile İstanbul gece hayatına farklı bir alternatif sunacak 'Champagne&Mori', 30 Ekim'de Balmumcu'da açılıyor. Serhat Gür ve Erkan Kara'nın ortaklaşa açacağı 400 kişilik mekanda, sushi tatları ve dünya mutfağını denedikten sonra dilerseniz 'Club Champagne'da gecenize dünya müziğinin hit parçaları ile devam edebileceksiniz.

7 GÜN AÇIK!
Haftanın 7 günü açık olacak olan 'Club Champagne'da her hafta bir gece, 'Fashion Private Party'den 'Russian Night'lara kadar farklı konseptlerde canlı performanslar olacak. Yeni yerinde 'Mori World' mönüsü ile farklı tatları da damak keyfinize sunacak olan mekan, gecenin ambiyansını tamamlayan, klasik sushi mönüsü dışında dünya mutfağından da eşsiz lezzetler sunuyor. Farklı yemek kültürleri ve yaşamdan keyif alan herkesi bir araya getirmeyi amaçlayan Mori, kaliteli servisi, şık atmosferi, fusion- zen tarzı dekorasyonu ile farklı damak tatlarını sunmaya devam edecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA