Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Yaratıcı fikirler hızlıca hayata geçiyor

Mimarlar, ressamlar, fotoğraf sanatçıları ve modacılar gibi yaratıcı iş kollarında çalışanlar, artık işlerine yeni bir boyut katabilir. Samsung Galaxy Note serisinin en yeni üyesi Note7; teknoloji ile yaratıcılığı buluşturan kişilere yeni imkanlar tanıyor. Samsung Electronics Mobil İletişim Birimi Başkanı DJ Koh, artık hayatın çok hızlı aktığını belirterek şöyle diyor: "Galaxy Note7, üretkenlik ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Güçlü güvenlik özelliklerinden taviz vermiyor. Kullanıcıların hızına ayak uydurarak, her şeyi kolaylaştırmak için Galaxy Note7'yi tasarladık."

ÜST SEVİYE GÜVENLİK
Geliştirilmiş Galaxy Note7 S Pen ile aldığınız notlar, ekrana sabitlenebiliyor. Çeviri fonksiyonuyla, istenilen dile anında çeviri yapılabiliyor. Telefon, ıslak olsa bile kullanılabiliyor. Öte yandan parmak izi okuma ve iris tarama teknolojisi ile birlikte, biyometrik kimlik doğrulama sistemi de sunuluyor. Gizli ve kişisel bilgileri güvende tutmak için fazladan bir güvenlik katmanı barındıran ayrı Güvenli Klasör ile güvenlik yeni bir seviyeye taşınıyor.
Sinema kalitesinde parlak renkler ve derin siyah tonlar sağlayan HDR video akışı ile dikkat çeken telefon, yüksek çözünürlüklü Gear 360 kamera ile hareket halinde 360 derece fotoğraf ve video çekilmesine imkan sağlıyor.
Ayrıca Note7 kullanıcıları, Samsung Cloud'da, 15 GB'a kadar ücretsiz veri yedekleyebiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA