Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Erkeklerde bol pantolon modası

Erkek okuyucularım, erkeklerle ilgili yazmadığım için bana sitem ediyorlar. Bu hafta değişiklik yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum.
Bu sonbaharda erkekler yine çok şık. Biz kadınları saran 70'ler fırtınası erkekler için de geçerli. Bu furyanın içinde siyah kadife ceket de var, boğazlı kazak da.
Boğazlı kazak deyince akla Steve Jobs geliyor.
Apple'ın merhum yaratıcısı aslında moda ile ilgili değildi. Düzinelerce birbirinin aynısı siyah boğazlı kazak alıp her gün birini giyerek işe gittiği söylenir. Jobs'ın tercihinden farklı olarak renk seçiminde bu sezon erkekler oldukça özgür.
Kırmızıdan kırık beyaza her rengin özgürce kullanıldığı boğazlı kazaklar, gri takım elbiselerin içine giyilecekler. Takım elbise piyasasında ise 'grinin 50 tonu' hakim.
Giyenlerin şansını romandaki şekliyle açabilir mi bilemem fakat duman renginden gümüşe her tonda gri ceket ve pantolon; sokakları, restoranları, kulüpleri ve toplantı salonlarını süsleyecek.
Bir de beni mutlu eden bir gelişme oldu; erkeklere yakıştıramadığım o dar ve kısa paça pantolonlar ömrünü tamamlıyor. İngiliz ska grubu Madness'in 'Baggy Trousers (Bol Pantolonlar) şarkısındaki gibi; 'Hayatta değişiklik yapmak için yeni yollar denemeli'.
Bu sezon takım elbiselerin altında bile bol pantolonlar giyilmeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA