Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Dolaplarda bahar temizliği

Bahar demek, temizlik demek! Ben de size dolaplarınızı rahatlatmanıza yardımcı olacak tüyolar yazdım:
1- Dolabınızın patlamak üzere olduğunu, en son üniversitede giydiğiniz jean'inizin, sürekli elinize dolaştığını fark ediyorsunuz ama temizliği hep erteliyorsunuz.
Organize ve düzenli olmanın sizi ne kadar rahatlatacağını düşünüp boş zamanınızı ayarlayın.
2- Şarjlı el süpürgenizi ve en az iki toz bezini yanınıza alın. Temiz sandığınız dolabınızın içinin ne kadar tozlu olduğuna inanamayacaksınız.
3- Öncelikle kalın yün kazaklarınızı, içine naftalin ve lavanta koyduğunuz hurçlara yerleştirip yatak altlarına ya da ardiyenize koyun.
4- Jeanleri 'üstüme olanlar' ve 'üstüme olmayanlar' diye ikiye ayırdıktan sonra 'modası geçen ve atılacaklar' ile 'klasik olup kullanılacaklar' olarak da ikiye ayırın. Klasikleri de hurçlara yerleştirin.
5- Öncelikle çizmeleri rafların arkasına alın ama önce içlerine ayakkabı parfümünüzü sıkmayı unutmayın. Babetlerinizi, düz makosenlerinizi ve spor ayakkabılarınızı silip ön raflara yerleştirin; artık çok ihtiyacınız olacak.
6- Giymek istemediğiniz kıyafetlerinizi, büyük poşetlere koyup ihtiyacı olanlara yollayın. Aklınıza kimse gelmiyorsa; belediyelerin hizmetleri var; eşyalarınızı evinizden alıp ihtiyaç sahiplerine teslim ediyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA