Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Geçmişte kalan kişileri hatırlayacağız

Dün gerçekleşen tutulmanın etkisi kendini uzun süre hissettirecek. Bugün Merkür'ün yaralarımızı temsil eden Chiron ile çekişmesi, önem vermediğimiz kişileri önemsettirecek gelişmeleri gündeme getirecek. Gündelik hayatımızda görüşmediğimiz, geçmişte kalan kişileri hatırlayacağız. Tüm bu anımsamaların sebebini ise günün yavaşladığı zamanlarda anlayacağız. 'Çoktandır aklıma bile gelmiyordu, nereden girdi şimdi düşünceme' diyeceğiniz anılar, zihninizde kendini tekrar edebilir. Yara, bir gün, bir yerinden mutlaka kanar; işte bugün biraz bunu anlatıyor.
Gönül yaralarımızı göreceğimiz, hatırlayacağımız bu döngü, geçmişten önemli dersler çıkarabileceğimizin de altını çiziyor.
İşte ya da okulda, her zaman bulunduğunuz ortamda çok gözünüze çarpmayan, önemsemediğiniz kişiler, birdenbire hayatınızın önemli bir noktasına yerleşebilir.
Gökyüzü, bu dönemde cesur olanlara kazandırmaya hazırlanıyor.



ASTRO DETOKS
Bugün, sizi yoran kişileri; telefon rehberinizden, sosyal medya hesaplarınızdan, kısacası tüm hayatınızdan silin.
Tüm teknolojik aletlerden ve herkesten uzak bir alanda kendinize ait bir zaman yaratmaya çalışın.
Ruhunuza yapacağınız detoks sayesinde kendinizi daha dinç ve sabırlı hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA