Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Öfkemizi yönetmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz

Merkür-Mars 60'lığı göz önündeki kişilerin kendinden bahsettireceğine işaret ediyor. Finans piyasasındaki dengeler değişirken, global markaların da değişim rüzgarlarından etkileneceğini vurguluyor. İletişime göz kırpan Mars, tutulmadan aldığı etkilerle, istifalar ve iflas açıklamalarına tanıklık edeceğimizi söylüyor. Gökyüzü, önemli bir döngüden geçerken, yeryüzünde de ekonomi devlerinin dengelerinin değişeceğini kesin bir gözle anlatıyor. Kişisel hayatlarımızda öfkemizi yönetmemiz gerektiğini belirten gökyüzü, çözüm odaklı olmaya çağırıyor. Ağzımızdan çıkan keskin sözler yüzünden pişmanlık yaşamak istemiyorsak, bugün duyacaklarımıza akşam saatlerine kadar tepki vermemeyi tercih edebiliriz. Gök kubbe, televizyon ve iş dünyasında öne çıkan isimlerin, radikal kararlarına şaşıracağımıza ve eleştirebileceğimize işaret ediyor. Özel hayatımızda ise düşüncelerimizi, kırgınlıklarımızı gizleme eğiliminde olacağız.

ASTRO DİKKAT!
Bu dönemde hayal gücünüzü değil irade gücünüzü kullanırsanız gökyüzündeki yıldızların desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Hava burcundaki Ay tutulmasının enerjinizi uç noktalara taşımasına engel olun.Unutmayın gökyüzü, su burcundaki güneş tutulmasına hazırlanıyor. Hiçbir şeyi zorlamayın, hatırlamaya değer konuları ele alın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA