Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Trump, altı aylık hedeflerini açıklayabilir

Keskin kılıç, yumuşak ipeği kesemez. Bugün savaşçı gezegen, yer altı gezegenine kafa tutuyor! Müttefik ülkelerin geleceklerini yakından ilgilendiren günlere giriyoruz. Uluslararası anlaşmaların ön planda olacağını işaret eden gökyüzü, hepimizi şaşırtmaya kararlı. Ülkelerin siyasi liderleri, çarpıcı açıklamalar yapabilir. Gökyüzü, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ağustos ayına kadar hedeflerini açıklayacağını işaret ediyor. Güneş'in Balık burcunda hareket ettiği bu döngü, Amerika'nın yeni başkanının natal haritasını yakından ilgilendiriyor. Aynı zamanda gökyüzü, Trump'ın yeni kararlarının Türkiye'yi etkileyeceğini de gösteriyor. Bilinçaltımızdaki kaygılar yüzünden, günlük hayatımıza tam olarak adapte olamayabiliriz.
Şirketlerin ve kurumların yöneticileri, beklenmedik hamleler ve atılımlar yapabilir. Ayrıca 2001- 2005 yılları arasında başlayan evliliklerle ilgili şaşırtıcı olaylar duyabiliriz.

ASTRO İLETİŞİM
IN
Dinlemek, acele etmemek, özlü sözler üzerinden mesaj göndermek.
OUT
Fevri davranmak, dinlememek, olumsuz düşünmek, kaybettiklerimizin arkasından konuşmak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA