Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Evlilik planları suya düşebilir

Güneş-Uranüs 45'liği ile uluslararası arenada casuslar ve siber saldırılar konuşulurken, tarikat ve örgüt yapılarını gündeme taşıyacak çok farklı bilgiler ortaya çıkabilir. Aynı zamanda bu gece gerçekleşecek olan Oscar töreni de çok uzun bir süre dilimizden düşmeyecek.
Kişisel hayatlarımızda ise, gündemimizi ilişkiler oluşturacak.
Gökyüzünün, ilişkileri zorlayan bir etkiye sahip olduğunu da unutmayalım.
Uzaktan çok iyi gittiği görülen birlikteliklerin bir anda yıprandığına da şahit olabiliriz.
İlişkilerde herkes kendi özgürlük isteğini ön plana koymak isteyebilir. Karşılıklı ilişkilerde duyarlılık azalırken, kırılan kalplerin hesabını tutmayı çoktan unutabiliriz.
Sadakatin bir süreliğine rafa kaldırılacağını söylemek çok da yanlış olmaz. Eğer evlilik planınız varsa, bu fikirden tamamen uzaklaşabilirsiniz, evliyseniz de kişisel sorgulamalarınız artabilir.


ASTRO DİKKAT!
Güneş tutulmasına bir gün kaldı. Gönül her gün yanlış gözle görmez; kendine yalan söyleme. Duygularımızı ve kalbimizi Güneş Tutulması döngüsünde sık sık sorgulayacağız. Aşkın ateşi, kimilerini sararken, kimilerini de yakacak. Aşkın karşınıza ne zaman ve nerede çıkacağına şaşıracaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA