Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs Retrosu’nda estetik yaptırmayın

Mars-Neptün 45'liği sanat camiasında önemli isimleri bir araya getiriyor. Birilerine yardım etmek önemli olacak. Sevenleri sınayacak, yalnızları sevindirecek döngü başlıyor. 2017 yılının en duygu yüklü ayına hoş geldiniz. İlişkileri yakından ilgilendiren bir dönem başlıyor. Bu dönemin öncülüğünü ise Venüs Retro'su yapacak. Yaklaşık 41 gün sürecek Retro, görmek istemediğimiz birçok detayı görmemizi sağlayacak. Hal böyle olunca ilişkiler kırklanacak diyebilirsiniz. Kalplerimize dokunacak, emek verdiğimiz alanları sorgulatacak, yaşadığımız alandan sıkılmamızı sağlayacak Retro, 2017 yılının duygusal kararlarını barındırıyor. Bu süreçte merhametli insanlar, hiç beklemedikleri tepkilerle karşılaşırken, savunması yüksek karakterlerin sinir krizlerinize şahitlik edeceğiz. Sizin anlayacağınız bu döngü sevgiye ihtiyacımız olduğunu da görmemizi sağlayacak. Mart ayının dert ayı olmasını istemiyorsanız, Venüs Retro'sunda estetik yaptırmayın.

ASTRO HABER
Venüs Retro'su Koç burcunda başladı. Tüm ilişkilerin ya kırkını çıkaracak ya da 41 kere maşallah dedirtecek. Yıldızlar, sevenleri sınava tabi tutarken kim dost, kim kıskanç göreceğiz. Bu önemli gökyüzü olayının, burcunuza özel yorumlarını yarından itibaren köşemde okuyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA