Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aslan burçları Venüs retrosunda hesap soracak

Günlük rutinini tersine döndürecek günler kapını çalıyor. Kararları uygulamak için önüne gelen her fırsatı değerlendir. Aşkın gezegeni her anlamda sana değişimi vaat ederken, ateş burcunda geri giden Venüs; evliysen eşinin ailesiyle önemli hesaplaşmalardan geçeceğini vurguluyor. Ancak gök kubbe, en çok bekar Aslan burçlarının yüzünü güldürmeyi planlıyor. Bazı kişilerin ilişkinle ilgili görüşleri yüzünden, sevgini irdelememeni vurguluyor gök kubbe. Kariyer hayatında ise bu 41 günlük süreçte belli aksaklıklardan ve tembel kişilerin dağınıklıklarından yorulabilirsin. Eğer bu tarihlerde seyahate çıkacak bir Aslan burcuysan, özel eşyalarına dikkat et.
Kimdi o kalbini yaralayıp kaçan?
O kişiyle yeniden iletişim kurabileceğinizi vurguluyor gök kubbe.
Zamanında uğruna kalbinin yandığı eski sevgilinle hesaplaşmak kolay olmayabilir. Bu dönemde duyguların, okyanustaki fırtınaları aratmayacak.
Gökyüzü ateşten gömlek giyerken, öfkeni yönetemeyebilirsin.

ASTRO GÜNDEM
Merkür, yaralarımızı gizleyen Chiron'la kavuşurken; 2001'den bu yana popüler olan iş adamları, bu döngüde büyük sınavlara tabi olabilir. Balık-Başak burcu ünlüleri açıklamaları ile dikkat çekerken, birçok ünlünün de evliliğinin konuşulacağını vurguluyor. Eğer ailenizde minik üyeler varsa bu günlerde uyku problemleri çekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA