Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Venüs retrosunda balık burçları endişelenecek

Venüs retrosu boyunca maddi konular gündemde olacak. Ödeme beklediğin yerlerden olumsuz geri dönüş alabilir, yakınlarının yardımına ihtiyaç duyabilirsin. Bu durum, gelecekle ilgili endişe duymana neden olsa da uzun vadede sorunlarını çözebilir. Bu dönemde arkadaşlıklarını da gözden geçirmek isteyebilirsin. Kardeşin gibi gördüğün kişilerin manasız hareketleri seni öfkelendirebilir.
Uzun süredir paylaşımlarınız olsa da son yaşadıklarınız birbirinizden kopmanıza neden olabilir. Geçtiğimiz yıl bir ilişki yaşadıysan, bu döngüde tekrar iletişim kurabilirsin. Geçmişte konuşamadığınız konuları konuşup bir karara varacağınızı vurguluyor gökyüzü. İlişkinizi kimselere duyurmadan yaşadıysanız, yeniden görüştüğünüzde birçok kişi, birlikteliğinizden haberdar olacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, birlikte olduğun kişiye karşı eleştirilerde bulunabilirsin. Eğer ailenden ayrı yaşıyorsan, bu döngüde uzun telefon görüşmeleri söz konusu olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Dünyanın üstün zekadan çok, vicdanlı kararlara ihtiyacı var. Ay, Neptün 60'lığı bunca zaman çalışıp didinip, kazanamayan insanların önündeki engelleri kaldırıyor. Kadın otorite figürleri için önemli bir gün olacak. Derli toplu hareket etmenin önemine vurgu yapan gökyüzü, bugün sahneyi sözünün eri olan kişilere bırakacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA