Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü oyuncuların açıklamaları şaşırtacak

Herkesin yorulduğu yere han yapılmaz. Bir işi yapmakla yükümlü olan kişiye, bu işi dilediği zaman, dilediği gibi yapması, istemediği zaman yapmaması hakkı tanınmaz.
Merkür, Jüpiter'e muhalefet olurken fikirler dayatılabilir, planlar ise karambole girerken, yeni projeler kaldırılabilir. Bugünden itibaren ayrıntıların önemi artıyor. Baharın ilk günleri kimleri düşündürecek derseniz, başlangıç tarihlerine göre hangi dizilerin ve dizi oyuncularının gündemde olacağına bir bakalım.



KONUŞULACAK İSİMLER
Ay burcu Akrep olan Çağatay Ulusoy'un oynadığı 'İçerde' dizisinde içine sinmeyen birtakım olayların yaşanacağını ve dizinin final yapabileceğini vurguluyor gök kubbe.
Satürn'ü Akrep olan Burak Özçivit'in haritası, 'Kara Sevda' dizisinin biteceğini ve Özçivit'in başka fırsatları değerlendireceğini işaret ediyor.
Venüs'ü Akrep olan Erkan Petekkaya'nın haritası, rol aldığı 'Paramparça' dizisinin sona ereceğini ancak kendisinin magazin gündeminde yer alacağını belirtiyor. Anlayacağınız, Petekkaya'nın dizisi bitse de yankıları kolay dinmeyecek.
Değişken burçlarda başlayan bu projeler, Mars'ın Boğa döngüsünden nasibini alacak. Gökyüzü, yukarıda bahsettiğim dizilerin akıbetinin bir anda değişebileceğini ve oyuncuların açıklamalarının da dikkat çekeceğini işaret ediyor.



ASTRO FELSEFE
Gelecek, geçmişten beslenir. Bu döngüyü iyi değerlendirenler, gelecekte kazanacaklar. Büyük bir atılım gerçekleştirmek, yaşamınızı istediğiniz yönde değiştirmek istiyorsanız, geçmişinizi değerlendirin. Boşa geçirdiğiniz zaman en büyük düşmanınızdır, zamanınızın kıymetini bilin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA