Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü isimler aşk hayatlarıyla gündeme gelecek

Sanat toplumdan gelir, topluma geri döner. Güneş-Venüs kavuşumu, ulus olarak sevineceğimiz gelişmeler olabileceğini vurguluyor. Ayrıca sanat camiasında popüler evliliklerini de mercek altına alıyor. Haliyle uzun zamandır basında yer alan kişiler, bu dönemde dikkat çeken açıklamalar yapacaklar. Gök kubbeye göre konuşulacaklar listesi ise şöyle: Demet Şener, İbrahim Kutluay, Caner Erkin, Asena Atalay. Bahsettiğim isimlerin evli oldukları dönemle ilgili açıklamaları üçüncü kişilerin ağızlarından duyacağımızı işaret ediyor gökyüzü. Bu kadarla da bitmiyor. Venüs retrosunun gündemi kimleri ön plana çıkartıyor derseniz: Aslı Enver-Murat Boz, Merve Boluğur- Murat Dalkılıç, Tarkan-Pınar Dilek. Bu çiftlerin hakkında çıkan haberler, magazin gündeminden düşmeyecek. Herkesi yakından ilgilendiren, yıldıran, yoran tutulmalardan en çok etkilenen ve ani kararlar alan çiftler olacak. Eğer sizin de çevrenizde 1970- 1984 arası doğan kişilerin ilişkilerinde problemler varsa bu dönemde keskin kararlar alabilirler. Çünkü gökyüzü artık kimseye körü körüne fedakar olunamayacağını öğretiyor.


ASTRO DİKKAT
Bugün yapılması gereken işleriniz konusunda isteksiz olabilirsiniz. Hatta evden çıkmak istemeyebilir, katılacağınız organizasyonları iptal edebilirsiniz. Mide hassasiyeti birçok kişide eş zamanlı görülürken, farklı rahatsızlıkları olan kişilerden haber alabilirsiniz. Uzun zamandır yoğun çalışan biriyseniz, hayattan biraz çalmaya ne dersiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA