Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gökyüzündeki adrenalin her geçen gün artıyor

Haftanın ilk gününde konuşmaların hiçbir kalıba sığmayacağına tanıklık edebilirsiniz.
Dünyanın baş döndürücü döngüsünden, gökyüzünde her gelenle iletişim kuran Uranüs sorumlu. Gezegenler, Koç burcunda toplandıkça gündemimiz şişmeye devam edecek. Bu da daha tedbirli davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Gökyüzü, topluma mal olmuş kişilerin keskin bir tavır sergileyeceğini vurguluyor. 2012 yılından bu yana değişen teknolojinin yüzünü görebilir ve gündelik hayatlarımızı nasıl birbirine katacağına tanık olabiliriz.
Eğer 25 Nisan'a kadar başınızın geçmişinizle ağrımasını istemiyorsanız, eski mail ve mesajlarınızı silip silmediğinizi kontrol edin. Gökyüzündeki adrenalin her geçen gün dozunu artırırken, Nisan ayını ateş topuna çevirmeyi hedefliyor. Eğer birilerine mesaj vermek istiyorsanız, bunu sosyal medya hesaplarınız üzerinden yapmayın. Günün sonunda üzülen siz olabilirsiniz.

ASTRO DUYURU
Venüs retrosu, Nisan ayının adrenalin dolu gökyüzü konumlarını yeryüzüne taşımaya başlarken, dünyanın batısındaki doğa olayları dikkat çekebilir. Türkiye, Google tarafından ele alınabilir. İlginç olayların, tuhaf şekillerde bize bağlanabileceği günlerdeyiz. Duyacaklarınız renkli, görecekleriniz bir hayli enteresan olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA