Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay, hayatımızı nasıl etkileyecek?

Merkür, Uranüs ile kavuşum yaparken liderler teknoloji bazlı yatırımları ya da global projeleri kamuoyuna açıklayabilir. Günün büyük bir çoğunluğuna hareketlilik hakim olurken, mantığın ön planda olması son derece çetin bir gün olacağını işaret ediyor. Güne dair planlarda değişiklikler yaşanırken, en küçük hataya karşı tahammülün azalması çevremizdeki herkesi gergin bir havaya sokabilir. Gökyüzü hesapta olmayan konuşmalara hazırlıklı olunması gerektiğine vurgu yapıyor. Aynı zamanda gökyüzünde bu gece gerçekleşecek heybetli bir dolunay var.
Baharın başka türlü geçeceğini hepimize göstermeyi hedefleyen Akrep burcundaki dolunay, bugün Türkiye saati ile 23.45'te gerçekleşecek. İddiaları bol, etkileri uzun sürecek dolunay, günün ilk saatlerinden itibaren hepimizi etkisi altına almaya başladı. Evet, bizleri karşılıyor ve hayatlarımızda bir süredir alt üst olmuş, belirsizlik yaşanmış, yıllardır yara olarak kalmış birçok konuyu ve alanı da revizyondan geçirmeye hazırlanıyor. Hem gündelik hayatlarımızı, hem de çevremizi ilgilendiren konularla birlikte içgüdülerimizi ve algılarımızı oldukça dinamik tutacağını vurguluyor. Mayıs ayı her açıdan toparlatmak için uğraşırken, belirsiz kalan sorunları tartışmamıza da neden olacak. Tsunami gibi bir etkiye sahip olan bu gökyüzü olayının elbette yeryüzüne yansıması sıradan olmaz.
Gezegenlerin seyri delile gerek yok imajı çizerken, unutulmayacak olaylara imza atacağını vurguluyor. Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayın etki alanları şöyle:
Para, finans, borsa
Global ve kurumsal markalar, devlet işletmeli kurumlar
Medya kuruluşları, yazılı basın
Evlilikler, ikili ilişkiler
Dedikodu, kin ve tutku

ASTRO İNANÇ
Bugün Berat Kandili. Allah'ın kulları için bağışlanma ve af kapılarını sonuna kadar araladığı, yapılan ibadetleri özel kılarak mükafatlandırdığı bu gecede dualarınızdan asla şüphe etmeyin. Kulların ihsana kavuşması nedeniyle rahmet gecesi olarak da adlandırılan bu gecenin herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA