Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yaylar, kıskanılan taraf olmak ister

Hayatı bir eğlence yeri gibi gören Yay burcu, güler yüzlü ve esprilidir. Dostluğa son derece önem verir. Bu yüzden sevdikleri kişilerle önce arkadaş olmayı tercih eder. İletişimde doğal davranan Yay burçlarının biraz da patavatsız yanları vardır. Ne kadar açık sözlü olduğunu karşısındaki kişiye her fırsatta yansıtır. Duygularını abartılı yaşamayı sever. İçindeki maceraperest halleri çevrelerinin geniş olmasını sağlar. Farklı, renkli kişilerden çok hoşlanırlar.

AŞIKSANIZ...
Yay burçlarının, değişik kültürlere merakı vardır. Bilgiye çok değer verir; eğer eğitim çağlarınızda birden fazla konuyla ilgilendiyseniz, onun ilgisini çekmeyi başardınız bile! Yay burcu dışarıda yapılan aktivitelerden hoşlanır; açık hava konserleri, dans partileri gibi… Ancak büyük kalabalıkların arasında siz sadece onunla ilgilenin. Onunla harika vakit geçirebilirsiniz ama kendisini ilişkiye hazır hissetmesi için zamana ihtiyacı olacaktır.

KISKANIRSA...
Eğer birisinden yana gönlü huzurlu değilse geri dönüşü kolay olmaz. Aslında kendisini bu kadar iyi ifade edebilen birine kıskaçlık pek de yakışmaz. Kıskanan değil, kıskanılan taraf olmayı tercih eder. Ruhu o kadar özgürdür ki, karşısındaki kişiye asla sevgi ile alakalı zaaflarını göstermek istemez. Hatta ortamdan uzaklaşıp hayatına kaldığı yerden onsuz devam etmeyi tercih eder. Bir anda tüm hayatına bir çizgi çizip başka bir ülkeye taşınabilir.
Evli olan Yay burçları, eşleri ile güzel paylaşımlar yapabilir. 2017 yaz aylarında en çok konuşulacak Yay burcu ünlüleri ise şöyle: Müge Anlı, Sertab Erener, İbrahim Kutluay, Tülin Şahin.

ASTRO GÜNDEM
Mayıs ayının son günlerindeki haraketliliği anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Ay-Neptün mücadelesi bugün gündemdeki kişilerin hayatında bomba etkisi yaratabilir. Şöyle ki; sanat camiasındaki gizli ilişkileri ya da skandalları ortaya çıkartan günlerin başladığını vurguluyor. Bugünden itibaren sevdiğiniz kişilerin kendine dönük hallerine takılabilir, kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA