Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Huzursuz ve sevgisiz hissedebilirsiniz

Merkür'ün Başak burcundaki retro hali evlere şenlik olarak algılanabilir. Bu süreçte neyi dert ederseniz abartacak, neye sevinirseniz gözünüz görmeyecek hale gelebilirsiniz. Kısacası tam yedi gün hayatınızın kısa metrajlı filmini çevirebilirsiniz. Şayet 'Ben gerçekçi, mantıklı, pratiğim' diyorsanız; ekmeğinize, işinize, hayatınıza kolaylık katacak fırsatları da yakalayacaksınız. Bu süreçte bazen olur olmaz şeylere inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Daima planlı hareket ederek, mükemmeli yakalamak peşindeyseniz ve 21 Ağustos'ta gerçekleşecek güneş tutulmasından korunmak istiyorsanız, bu gökyüzü olayının kirli dolunaya ve satürn retrosuna benzemediğini belirteyim. Sırat köprüsünden hallice olan tutulmanın etrafından dolaşmak için işlerinize ve kendi dünyanıza daha çok öncelik vermelisiniz.
Tutulma esnasında Venüs'ün yengeç burcunda olması sebebiyle, bu döngüde aşırı ilgili davranışlar ilişkileri tehlikeye sokabilir. Huzursuz, sevgisiz ve yeterince ilgi görmediğinizi hissettirecek olan Venüs seyri, kendinizi yemeye vermenize sebep olabilir. Başımızın tacı annelerimiz ya da anne gibi gördüğümüz kişilerle kurduğumuz duygusal ilişkiler karışabilir. Göz ucuyla anneleri takip etmekte fayda var, benden söylemesi…
Mars, Aslan burcunda tutulmaya omuz verirken; onurlu insanların daha keskin açıklamalarını, sanat camiasında 7'den 70'e bildiğimiz etliye sütlüye karışmayan kişilerin sağlık sorunları ve hatta ani kayıpları ile şaşkınlık yaşayabiliriz. Toplumumuza egosuyla damga vurmuş kişilerin de gizli bilgilerinin açığa çıkması, sansasyonel haberlere sebep olabilir. Son yedi yıldır, oyunu sert ve kazanmak için oynuyorsunuz ve kolay kolay işin ucunu bırakmıyorsunuz. Bu haklı ve gururlu mücadelenizi ayakta alkışlatacak olan savaşçı gezegen Mars, yolunuzu açmak için hedeflerinize göz dikmeniz konusunda yardımcı olacak.

ASTROPSİKOLOJİ
Güneş tutulmasına dört gün kaldı. Yüksek benlik bilinci, sezgi ve iç görü hissi artarken kendinizi keşfedebilirsiniz. Güneş tutulması; hedeflerinizi tamamlamak, iddialı, yeni kişisel ve mesleki hedefler belirlemek için gerekli motivasyonu kazandıracak herkese. Önyargılar ve bağımlılıklar gibi davranışları değiştirmek için mükemmel bir döngüde olacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA