Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün yeniay gerçekleşiyor

Bu akşam gerçekleşecek Yeniay hepimize adrenalin, merak ve tutku verirken, özellikle her köşede ilişkiler ve savaş konuşulacak. Yürekler dünyanın anlamsız gerginliğini anlamaya çalışırken, ilişkilerdeki ıstıraplı konuşmaların nereye varacağını anlamaya çalışacağız. Öncü burçlarda hareket eden gezegenler, sonbaharın namına yakışır davrandı. Ateşle oynayan yandı, geleceğine tutunan ise yürüyüp gitti diyeceksiniz. Hava grubunun en gururlu en mağrur burcu olan Terazi'de meydana gelen Yeniay ile birlikte ne yapmak isteyeceğinizi daha iyi bilecek, karmaşık duygulardan kurtulmak için çaba sarf edeceksiniz. Aynı zamanda gündelik konulara daha objektif, olumlu bakmayı öğreneceğiz. Sonbaharın baskınlığını hissetmeye başlasak da Merkür'ün zihinlerde o soğuk, sorgulayan tavrını da yönetebileceğiz. Hepimiz kendi hayatlarımızın tamircisi gibi olacağız. Telafi edeceğiz, düzenleyeceğiz, toparlayacağız ve iyileştirmek isteyeceğiz. Yeni olana açık olurken, fedakar ve mülayim olacağız. Yumak olup sevdaların sınırlarını zorlayacağız.
Büyüten, genişleten, üreten, çoğalmayı destekleyen Yeniay, yeni başlayan ilişkilere pas atıyor. Aynı zamanda bekar olanları sevindireceğini de işaret ediyor. 'Bekar kimse kalmasın' diyen Yeniay, 1984-98 yıllarında doğan kişileri fazlasıyla destekliyor. Eğer son iki yıldır Temmuz ayında yaşanan kirli Dolunay'dan çok etkilendik diyorsanız, işte buyurun meydan sizin. Ayrıca bu süreçte çekirdek aileler büyüyor. Hiç ummadığınız kişilerin hamilelik haberlerini alabilirsiniz.
Geleneklerine bağlı insanların ailesiyle ilgili ilişkiler derlenip toparlanıyor. İlişkilerinde güven arayanlar dürüstlüğü, onuru ve verilen sözleri ön plana taşıyacak. İmkansız aşklar mercek altına alınırken, gizli kapaklı ilişkileri de destekleyecek. Yeniay engelleri aşmak için herkesin gözünü karartırken, hemen hemen kimseyi yalnız bırakmayacak. Eğer 26 Nisan 2017 sürecinde evlenen ya da ilişkiye başlayanlar varsa, birtakım konuları çözme çabasında olacaklar. Ancak evlilik hazırlıkları yapanların, üçüncü kişilerin yorumlarıyla çekişmeler yaşayabileceklerini de vurguluyor gökyüzü. Bugünleri yönetirken tatlı dilli olmayı seçin!

ASTRO GÜNDEM
Gün zalimle alimi ayrıştıran gün. Güneş-Uranüs 180'liği hayatın akışını değiştirecek gelişmelerin yanı sıra, elektrik alt yapılı kazaların olabileceğini işaret ediyor. Devrim geçirmiş ülkeler ve devrik liderler gündeme gelebilir. Hayata dair sorumluluklar artarken yeni kurallarla sınanabilirsiniz. 'Fazla söze gerek yok, gördüklerim bana yeter' diyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA